Margaryan Business Group-ի ռեստորաններում արդեն #ԳԱՌուն է, ասել է թե գառան մսով տարատեսակ ուտեստներ համտեսելու սեզոնը: Կհարցնեք՝ ինչու՞ հենց գարնանը…, դե որովհետև մասնագետները հուշում են, որ գառան միսը գարնանն ամենահամեղն է, և հենց գարունն է գառան միս ուտելու ամենաճիշտ սեզոնը: Հենց այս նկատառումն էլ հաշվի առնելով՝ Margaryan Business Group -ը գառան միս ուտելու նոր մշակույթ երևան բերեց իր հայկական ուղղվածությամբ «Չինար», «Ոստան», «Ծիրանի Տուն», «Ծիրանի Այգի» և արտասահմանյան գաստրո-ողղվածություն ունեցող «Alaska by Hans&Franz» ռեստորաններում ` անվանելով այն #ԳԱՌուն: Այո, և հենց այդ #ԳԱՌուն -ի փակ համտեսին էինք մենք նախորդ օրը, ու տեսեք, թե ինչ սիրուն կադրեր ենք որսացել Ձեզ համար: Եկեք նոր ճաշացանկի ամենաախորժելի կադրերը ներկայացնենք ստորև, անվանումները` հաջորդիվ, իսկ Ձեզ մնա միայն ընտրել Ձեր ֆավորիտ տարբերակն ու շտապել Ոստան:
#1 Տաք աղցան գառան մսով և հատապտղային սոուսով
#2 Գառան չալաղաջ պղպեղի խյուսով
#3 Գառան սրունք գինու սոուսով
#4 Գառան սրունք ( օսոբուկո )
#5 Մինի բուրգեր գառան մսով ( գառբուրգեր )
#6 Մինի քաբաբ գառան մսով
#7 Գառան թիակ գյուղական կարտոֆիլով
Ի դեպ, մոռացանք նշել, որ ուտեստները մենք վայելեցինք «Ոստան» ռեստորանի վերանդայում, IJEVAN գինիների և ապակուց այն կողմ թափվող գարնանային անձրևի ուղեկցությամբ: